Pieni katsaus kuulumisiin

Ei, en minä ole unohtanut sinua armas Venäjä-blogi! Siitä on kieltämättä kauan kun olen tänne viimeksi kirjoitellut. Kävin tervehtimässä ystävääni Espanjan auringossa Valenciassa. Vaikka sydämeni aina Venäjälle vetääkin, on välillä mukavaa matkailla muihin kulttuureihin. Espanjassa on se sama ongelma kuin Venäjällä, että kielitaidottomana on vaikeaa, kun englantia ei puhuta oikein missään. Ihmiset ovat kuitenkin ensikosketuksella ilman yhteistä kieltä ystävällisempiä ja palvelukulttuuri on lähempänä suomalaista. Myyjille uskaltaa hymyillä ilman että tämä luulee asiakkaan flirttailevan. Lisäksi on lämpö ja talven uuvuttamalle suomalaiselle se vihreys!

Pääsiäistähän Venäjällä vietetään vasta huhtikuun puolenvälin jälkeen. Tällöin palannen asiaan. Lupaan laittaa tänne myös jonkin hyvän pasha-ohjeen.

Luonnon heräämistä odotellen!

3 vastausta kirjoitukseen “Pieni katsaus kuulumisiin”

  1. Hei Jolkipalki, loistoblogi! Itsekin venäjää opiskelevana hihkaisin innostuksesta tämän tänään löydettyäni, kahlasin heti kaikki tähänastiset postauksesi läpi ja lisäsin sivusi oitis kirjanmerkkeihini! Kirjoitat todella hauskasti, отлично!

    • Hei! Loistavaa, että löysit tänne! Missäs opinahjossa sitä venäjää laitetaan kaaliin? Minä olen nyt hetken ollut vähän laiska tämän blogini kanssa, mutta palaan sorville kunhan kerkeän. Blogista tekee hassulla tavalla helposti itselleen samanlaisen velvollisuuden kuin vaikka tenttiin lukemisesta, vaikka tämä on pohjimmiltaan todella mukavaa hommaa!

  2. Opiskelen ns. toisena pääaineenani venäjää Exeterissä Englannissa.

    Oli muuten tosi hyvä toi sun linkkivinkkisi Josefinan Russian Blogiin myös! Tulee aina hakeuduttua erityisesti satunnaisia epämiellyttäviä opiskelutehtäviä vältellessä tänne netin ääreen, Venäjä-blogeja lukiessa voi vähemmällä syyllisyydentunnolla unohtaa ne hetkeksi tai siirtää vähän myöhemmäksi. Tämähän kaikki kun menee opiskelun nimeen… :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: